воскресенье, 15 января 2012 г.

Пълнено авокадо с риба тон

 

•    2 бр. меко авокадо
•    100-200 г консерва риба тон
•    2 стръка зелен лук, нарязан на ситно
•    1 стебло целина, нарязано на ситно
•    1 бр. лайм или 1/2 бр. лимон
•    4-6 с.л. майонеза
•    сол
•    черен пипер           
  
Авокадото се разполовява, изважда се костилката и вътрешността му се поръсва със сока от лайма. С малка лъжичка се изважда месестата част (внимава се кората да остане цяла) и се нарязва на малки кубчета. Парченцата авокадо се объркват с останалите продукти и с получената смес се пълнят корите от авокадо и се сервира

Комментариев нет:

Отправить комментарий