суббота, 21 января 2012 г.

Пилешка глезотия със зеленчуци и сметана


   
Продукти

    700 г пилешко бон филе
    200 г варена царевица от консерва
    100 г варен грах от консерва
    125 г ролца от раци
    100 г мариновани гъби
    400 мл течна сметана
    1 кубче пилешки бульон
    20 мл светъл соев сос


Приготвяне 
Половината от месото се подрежда в подходящ съд, след което се поръсва с половината соев сос и половината от предварително натрошения бульон. Рачешките ролца се нарязват на кубчета и се смесват с предварително отцедените царевица, грах и гъби, след което половината количество се поставя върху месото и се залива с половината от сметаната. Цялото действие се повтаря, след което ястието се пече в предварително загрята на 180-200 С фурна за 50-60 минути.

Комментариев нет:

Отправить комментарий